Biomedical Engineering Reference
In-Depth Information
Townend, R., Kumosins, T. F., Timashef, S. N., 1967. J. Biol Chem. 242 , 4538 - 4545.
Ulijn, R. V., Woolfson, D. N., 2010. Chem. Soc. Rev. 39 , 3349 - 3350.
van den Berg, L., van Vliet, T., van der Linden, E., van Boekel, M. A. J. S., van de Velde, F., 2007a.
Food Hydrocolloids 21 , 420 - 432.
van den Berg, L., van Vliet, T., van der Linden, E., van Boekel, M. A. J. S., van de Velde, F., 2007b.
Food Hydrocolloids 21 , 961
976.
van den Berg, L., van Vliet, T., van der Linden, E., van Boekel, M. A. J. S., van de Velde, F., 2008.
Food Biophys. 3 , 198
-
206.
van der Linden, E., Foegeding, E. A., 2009. Gelation: Principles, models and applications to
proteins. In Modern Biopolymer Science. Elsevier, San Diego, pp. 29 - 91.
van der Linden, E., Sagis, L. M. C., 2001. Langmuir 17 , 5821 - 5824.
van Kleef, F. S. M., Boskamp, J. V., van den Tempel, M., 1978. Biopolymers 17 , 225 - 235.
van Vliet, T., Walstra, P., 1985. Neth. Milk Dairy J. 39 , 115.
van Vliet, T., Dijk, H. J. M., Zoon, P., Walstra, P., 1991. Colloid Polym. Sci. 269 , 620 - 627.
Veerman, C., Ruis, H., Leonard, M., van der Linden, E., 2002a. Biomacromolecules 3 , 869 - 873.
Veerman, C., Ruis, H., Sagis, L. M. C., van der Linden, E., 2002b. Biomacromolecules 3 , 869 - 873.
Verheul, M., Roefs, S. P. F. M., 1998. Food Hydrocolloids 12 ,17 - 24.
Walkenstrom, P., Hermansson, A. M., 1994. Food Hydrocolloids 8 , 589 - 607.
Walstra, P., 1999. Int. Dairy J. 9 , 189 - 192.
Walstra, P., van Dijik, H. J. M., Geurts, T. J., 1985. Neth. Milk Dairy J. 39 , 209 - 246.
Wang, C., Stewart, R. J., Kopecek, J., 1999. Nature 397 , 417 - 420.
Yan, C. Q., Pochan, D. J., 2010. Chem. Soc. Rev. 39 , 3528 - 3540.
-
Search WWH ::




Custom Search