Biomedical Engineering Reference
In-Depth Information
Townend, R., Kumosins, T. F., Timashef, S. N., 1967. J. Biol Chem.
242
, 4538
-
4545.
Ulijn, R. V., Woolfson, D. N., 2010. Chem. Soc. Rev.
39
, 3349
-
3350.
van den Berg, L., van Vliet, T., van der Linden, E., van Boekel, M. A. J. S., van de Velde, F., 2007a.
Food Hydrocolloids
21
, 420
-
432.
van den Berg, L., van Vliet, T., van der Linden, E., van Boekel, M. A. J. S., van de Velde, F., 2007b.
Food Hydrocolloids
21
, 961
976.
van den Berg, L., van Vliet, T., van der Linden, E., van Boekel, M. A. J. S., van de Velde, F., 2008.
Food Biophys.
3
, 198
-
206.
van der Linden, E., Foegeding, E. A., 2009. Gelation: Principles, models and applications to
proteins. In Modern Biopolymer Science. Elsevier, San Diego, pp. 29
-
91.
van der Linden, E., Sagis, L. M. C., 2001. Langmuir
17
, 5821
-
5824.
van Kleef, F. S. M., Boskamp, J. V., van den Tempel, M., 1978. Biopolymers
17
, 225
-
235.
van Vliet, T., Walstra, P., 1985. Neth. Milk Dairy J.
39
, 115.
van Vliet, T., Dijk, H. J. M., Zoon, P., Walstra, P., 1991. Colloid Polym. Sci.
269
, 620
-
627.
Veerman, C., Ruis, H., Leonard, M., van der Linden, E., 2002a. Biomacromolecules
3
, 869
-
873.
Veerman, C., Ruis, H., Sagis, L. M. C., van der Linden, E., 2002b. Biomacromolecules
3
, 869
-
873.
Verheul, M., Roefs, S. P. F. M., 1998. Food Hydrocolloids
12
,17
-
24.
Walkenstrom, P., Hermansson, A. M., 1994. Food Hydrocolloids
8
, 589
-
607.
Walstra, P., 1999. Int. Dairy J.
9
, 189
-
192.
Walstra, P., van Dijik, H. J. M., Geurts, T. J., 1985. Neth. Milk Dairy J.
39
, 209
-
246.
Wang, C., Stewart, R. J., Kopecek, J., 1999. Nature
397
, 417
-
420.
Yan, C. Q., Pochan, D. J., 2010. Chem. Soc. Rev.
39
, 3528
-
3540.
-
Search WWH ::
Custom Search