Travel Reference
In-Depth Information
kelkáposzta
savoy cabbage
kukorica
sweetcorn
lecsó
tomato and green pepper stew that's a pop-
ular ingredient in Hungarian cooking
padlizsán
aubergine/eggplant
paprika
peppers
édes
sweet
erős
hot
paradicsom
tomatoes
sárgarépa
carrots
spárga
asparagus
spenót
spinach
uborka
cucumber
zöldbab
green beans
zöldborsó
peas
zukkini
courgette
rakott krumpli
layered potatoes with egg and sausage
Sólet
a superior baked beans (a Jewish special-
ity)
spenót főzelék
a garlicky creamed spinach (often served
with a fried egg)
tök főzelék
creamed marrow with dill
FRUIT AND NUTS (GYÜMÖLCSÖK ÉS DIÓK)
alma
apple
birsalma
quince
bodza
elderflower
citrom
lemon
dió
walnut
eper
strawberry
földi mogyoró
peanut
füge
fig
(görög) dinnye
(water) melon
körte
pear
málna
raspberry
mandula
almond
meggy
morello cherry
Search WWH ::




Custom Search