Agriculture Reference
In-Depth Information
[44] Pfiffner L., Luka H. Effects of low-input farming systems on carabids and epigeal spi‐
ders in cereal crops - a paired farm approach in NW-Switzerland. Basic and Applied
Ecology 2003; 4 117-127.
[45] Pimentel D., Hepperly P., Hanson J., Douds D., Seidel R. Environmental, energetic,
and economic comparisons of organic and conventional farming systems. Bioscience
2005; 55 573-582.
[46] Remtová K. Posuzování životního cyklu - METODA LCA. Praha:MŽP; 2003.
[47] Rydberg NT., Milberg P. A Survey of Weeds in Organic Farming. Biological Agricul‐
ture and Horticulure 2000; 18175-185.
[48] Šarapatka B., Urban J., Čížková S., Dukát V., Hejduk S., Hrabalová A. et al. Ekolo‐
gické zemědělství v praxi. Šumperk: PRO-BIO; 2006.
[49] Schnug E., Haneklaus S. Landwirtschaftliche Produktionstechnik und Infiltration
von Boden: Beitrag des okologischen Landbaus zum vorbeugenden Hochwasser‐
schutz. Landbauforschung Volkenrode 2002; 52 (4) 197-203.
[50] Siegrist S., Schaub D., Pfiffner L., Mader P. Does organic agriculture reduce soil erod‐
ibility? The results of a long-term field study on loess in Switzerland. Agriculture,
Ecosystems and Environment 1998; 69 253-265.
[51] Šimek M. Základy nauky o půdě 3. Biologické procesy a cykly prvků. České Budějo‐
vice: Biologická fakulta JU; 2003.
[52] Sonesson U., Davis J., Ziegler F. Food Production and Emissions of Greenhouse Gas‐
es. Göteborg: Swedish Institute for Food and Biotechnology; 2009.
[53] Stolze M., Piorr A., Häring A., Dabbert, S. The Environmental Impacts of Organic
Farming in Europe - Organic Farming in Europe: Economics and Policy, vol. 6. Stutt‐
gart: University of Hohenheim; 2000.
[54] Váchal J., Moudrý J. Projektování trvale udržitelných systémů hospodaření. České
Budějovice: ZF JU; 2002.
[55] Weinzettel J. Posuzování životního cyklu (LCA) a analýza vstupů a výstupů (IOA):
vzájemné propojení při získávání nedostupných dat. Praha: ČVUT; 2008.
Search WWH ::




Custom Search